• forging Proses

    forging Proses

    Kustomisasi produk palsu kene ing perusahaan kita asring nderek langkah ing ngisor iki:
  • Forgings Custom

    Forgings Custom

    produk palsu kene ing "JianXin" kalebu tangan puntiran, spindles poros, hinges annular, throwers ros-rosan, wedges, Forgings railway, ngontrol penyelundupan
  • Conto customer

    Conto customer

    Ing awal, klien ditulis unfamiliarity karo komponen trailer palsu, nanging uga nuduhake kapercayan ing industri
  • pabrik Tour

    pabrik Tour

    Produk forging utama ing perusahaan kita kalebu tangan palsu puntiran, spindles poros, hinges annular, throwers ros-rosan.

PRODUCTS

forging Kapabilitas

  • raw Materials

    JianXin iku bisa kanggo nyedhiyani macem-macem jinis Forgings baja, kalebu Forgings stainless steel, Forgings baja karbon, Forgings logam campuran baja, lan liyane. Forgings die Open asring diadopsi kene kanggo gawé biaya efektif lan dhuwur komponen kualitas forging.

  • Mold Design lan Manufacturing

    Ana total 1600 set cetakan kene ing perusahaan kita. Pelanggan bisa milih apa wae mau kanggo proses kanggo nyilikake biaya. We nindakake njupuk persediaan, Mbusak lan ngrekam saben minggu kanggo mesthekake yen neruske produksi minangka dijadwal.

  • forging Equipment

    JianXin peralatan forging digawe serep saka akeh mesin beda sing nindakake forging logam, perawatan panas lan perawatan lumahing, karo peralatan tartamtu, kalebu penet gesekan meneng, pawon perawatan panas, dijupuk blasting mesin, forging penet, pneumatic forging Pethel, mesin punching etc.

  • raw-materials_02
  • cj06
  • 19e5241a
  • cj04

NAKONI, NYELIDIKI

Tampilan Online Chat!