• Forging Prosés

    Forging Prosés

    Nyieun husus produk ngajalin didieu di parusahaan urang mindeng nuturkeun lengkah di handap ieu:
  • Forgings custom

    Forgings custom

    produk ngajalin didieu di "JianXin" kaasup leungeun torsion, spindles as, hinges annular, throwers ros-rosan, wedges, forgings kareta api, ngadalikeun leungeun
  • Conto customer

    Conto customer

    Awal, klien ditepikeun unfamiliarity-Na jeung komponén trailer ngajalin, tapi ogé némbongkeun kapercayaan di industri
  • pabrik Tour

    pabrik Tour

    Produk forging utama didieu di parusahaan urang kaasup leungeun ngajalin torsion, spindles as, hinges annular, throwers ros-rosan.

produk

Forging Sorangan

  • Bahan atah

    JianXin téh bisa nyadiakeun rupa-rupa forgings baja, kaasup forgings stainless steel, forgings baja karbon, forgings baja alloy, sareng nu sanesna. forgings paeh Buka anu mindeng diadopsi di dieu pikeun ngahasilkeun ongkos éféktif jeung luhur komponen kualitas forging.

  • Kapang Jurnalisme sarta Manufaktur

    Aya jumlahna aya 1600 sét molds didieu di parusahaan urang. Konsumén bisa milih salah sahiji aranjeunna pikeun ngolah pikeun ngaleutikan ongkos. Urang ngalakukeun nyokot inventory, clearing tur ngarekam unggal minggu pikeun mastikeun yén proceeds produksi sakumaha dijadwalkeun.

  • Forging Equipment

    JianXin parabot forging diwangun ku loba mesin béda anu ngalakonan forging logam, perlakuan panas sarta perlakuan beungeut cai, jeung alat-alat husus, kaasup a pencét gesekan screw, tungku perlakuan panas, ditémbak blasting mesin, forging pencet, pneumatic forging palu, mesin punching jeung sajabana

  • atah-materials_02
  • cj06
  • 19e5241a
  • cj04

panalungtikan

WhatsApp Online Chat!